Hae JyYK:n hallitukseen toimikaudelle 2016!

  • tehnyt

JyYK:n uusi hallitus vuodelle 2016 valitaan syyskokouksessa 16.11.2015. Kokous järjestetään Agoralla, Lea Pulkisen salissa kello 16.00 alkaen. Kokouksessa hyväksytään vuoden 2016 toimintasuunnitelma ja budjetti sekä valitaan yhdistyksen uusi hallitus, joka aloittaa toimintansa vuoden vaihteen jälkeen!

Kaikki yhdistyksen jäsenet voivat hakea mitä tahansa hallituspaikkaa. Mikäli et vielä ole yhdistyksen jäsen, voit liittyä jäseneksi kätevästi jäseneksi -valikon ohjeiden mukaan. Syyskokouksessa valitaan yhdistyksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja sekä sihteeri – muut hallituspaikat hallitus jakaa itse järjestäytymiskokouksessa.

Syyskokouksen jouhevoittamiseksi hallituspaikkakyselyitä voi lähettää puheenjohtaja Jenni Seppäselle sähköpostitse osoitteeseen jenni.m.seppanen@student.jyu.fi otsikolla “hallitushaku”. Hallituspaikkaa voi hakea myös syyskokouksen aikana, mikäli kiinnostus herää viime hetkillä!

Hallituksen kokemuksia toimikaudelta 2015

10969006_10153074292614507_38566408_o

Olen Jenni, tämän vuoden JyYK:n puheenjohtaja. Päätehtäväni on järjestää kokoukset sekä hallinnoida järjestön toimintaa; pidän huolen siitä, että kaikki hallituslaiset tietävät mitä tehdä ja milloin, sekä varmistan, että kaikki yhdistyksen asiat tulevat hoidetuiksi. Vuosi JyYK:ssä on ollut mahtava – parasta on ollut yhteisöllisyys sekä se, että olemme yhdessä tehneet toiminnasta näköistämme!”

10374021_916916298338882_2563878282810694652_nOlen Emmi ja toimin tämän vuoden hallituksen varapuheenjohtajana. Olen ensimmäistä vuotta hallituksessa ja Jyykissä toimiminen on ollut erittäin mukavaa ja antoisaa – parasta Jyykissä on sen yhteisöllisyys ja monipuolisuus! Vuoden aikana olen auttanut puheenjohtajaa erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä ja paperitöissä sekä järjestänyt tapahtumia yhdessä muun hallituksen kanssa. Minun vastuullani on ollut huolehtia jäsenrekisteristämme ja uusista jäsenistä; lisään uudet jäsenet jäsenrekisteriimme sekä sähköpostilistallemme ja toivotan heidät tervetulleiksi yhdistykseemme.” 

Jyykonnellisuus

“Olen Laura, JyYKin toinen varapuheenjohtaja ja hallituksessa nyt toista kauttani. Tällä hetkellä olen Meksikossa vaihdossa ja siksipä tarkemmin määritellyt tehtävät ovat olleet Emmin vastuulla. Itse olen ollut hieman jokapaikanhöylä, hoitaen hommia joita muut eivät ehdi. Keväällä tehtäviini kuului mm. JyYKin ilmoittaminen JYY:n lukuvuosikalenteriin, tapahtumien järjestelyissä auttaminen ja pakolaisuusseminaarin juontaminen. JyYKissä parasta on se, että toiminnassa oppii huimasti lisää globaaleista kysymyksistä, ilman turhaa pönöttämistä. Rento meininki ja mahtavat ihmiset ympärillä tekivät tästä kaudesta hienon!”

”Olen Hanna ja toimin JyYKissä tapahtumavastaavana. Tehtäviini kuuluvat tapahtumien yleinen järjestely ja vastuunjako sekä tilojen varaus. Parasta JyYKissä on ollut ehdottomasti tutustua uusiin ihmisiin ja oppia siitä, kuinka paikallistason järjestötoiminnalla on mahdollisuus vaikuttaa ihmisiin ja tiedottaa YK:n merkittävistä teemoista siten, että se on hauskaa – vaikka käsiteltävät aiheet olisivatkin vakavia.

thumb_12170264_10153656061339500_957899972_n_1024

“Olen Janette ja tämän vuoden hallituksen ulkosuhdevastaava. Tehtäväni on ollut toimia linkkinä Jyväskylän YK-yhdistyksen ja kattojärjestömme Suomen YK-nuorten välillä: olen osallistunut molempien järjestöjen hallitusten kokouksiin ja tapahtumiin ja välittänyt tietoa meiltä YK-nuorille ja toisinpäin. Olen toiminut yhteyshenkilönä myös FinMUN –järjestön suuntaan sekä ollut mukana järjestämässä JyYKille mielenkiintoisia ekskursiokohteita. JyYKissa on parasta ehdottomasti tekemisen henki ja innostus! Lisäksi jokainen hallitus saa muokata toiminnastaan aika vapaasti oman näköistään, mikä motivoi osallistumaan ja tekemään!”

10929929_10153207812945540_392862769301520095_n

“Olen Laura ja olen tämän vuoden hallituksen rahastonhoitaja. Tehtäviini kuuluu JyYKin kirjanpidosta huolehtiminen sekä laskujen maksaminen. Lisäksi olen omalta osaltani auttanut kaikenlaisten eri tapahtumien järjestämisessä. Parasta JyYKissä on ehdottomasti superhyvä porukka, jonka kanssa on mukavaa järjestellä erilaisia kiinnostavia tapahtumia. Meillä on ollut mahtava vuosi! “

“Olen Hanna, hallituksen ympäristövastaava. Minun tehtäviini kuuluu ympäristöasioiden seuraaminen ja niistä tiedottaminen. Vastaan myös hallitukselle asetettujen ympäristötavoitteiden (esim. muovikassien ostamisen vähentäminen) toteutumisesta. Tämä vuosi on ollut erittäin antoisa, koska olen oppinut JyYK:ssä paljon uutta ja tavannut sekä työskennellyt upeiden ihmisten kanssa.”

IMG_0295

“Olen Ulriikka, JyYKn tiedotus- ja mediavastaava. Käytännössä päivitän sosiaalista mediaa, kirjoitan nettisivuillemme, lähetän sähköposteja ja kuvaan. Minulla ei ole aiempaa kokemusta YK:n parissa toimimisesta, mutta tämä vuosi on opettanut minulle paljon. Parasta JyYK:n toiminnassa on mahtava porukka, mielenkiintoiset tapahtumat ja tärkeät, globaalit teemat! “

“Olen Mirna ja toimin JyYKin sihteerinä tänä vuonna. Keskeisin tehtäväni on siis kirjoittaa pöytäkirja hallituksen kokouksista ja jakaa se sähköpostitse jäsenistöllemme. Lisäksi autan muun muassa tapahtumien järjestämisessä. Parasta JyYKissä on ollut mahtava porukka, jonka kanssa on päässyt järjestämään kaikenlaista mukavaa toimintaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *