jyyk_logo1.png
jyyk header

 

 

 

Riikan esittelykuvaRiikka Aartola, puheenjohtaja 

Olen Riikka ja minulla on ilo toimia JyYKin puheenjohtajana tänä vuonna. Muutin viime syksynä Jyväskylään opiskelemaan Development & International Cooperation -maisteriohjelmaan ja liityin saman tien mukaan JyYKin toimintaan. JyYKissa parasta ovat mahtavat jäsenet ja mahdollisuus toimia itselleen tärkeiden teemojen parissa. Odotankin innolla edessä olevaa vuotta, josta tulee varmasti todella mielenkiintoinen. Olen mielelläni avuksi kaikissa JyYKiin liittyvissä asioissa ja uudet jäsenet ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan!

 

e-mail: riikka.a.aartola@student.jyu.fi

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

Hannan esittelykuvaHanna Hyyryläinen, varapuheenjohtaja

Olen Hanna ja opiskelen toista vuotta valtio-oppia. Viime vuoden pestini JyYKin hallituksessa innosti jatkamaan vielä toiselle vuodelle ja tänä vuonna toiminkin varapuheenjohtajana. JyYKin parhaita puolia on se, että se vie minua lähemmäksi monia mielenkiinnonkohteitani kuten maailmanpolitiikkaa ja ihmisoikeuksia, jolloin myös tapaa paljon samoista aiheista kiinnostuneita ihmisiä. Tästä vuodesta tulee varmasti yhtä hauska kuin aiemmastakin ja voinkin lämpimästi suositella toimintaamme tutustumista kaikille kiinnostuneille!

 

e-mail: hakahyyr@student.jyu.fi

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

 

Kaisan esittelykuvaKaisa Kauppila, sihteeri

Olen Kaisa, ja toimin JyYKin hallituksen sihteerinä.
Pääaineenani opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa, johon olen myös yhdistänyt aiempia opintojani Lapin yliopistossa. On mahtavaa
aloittaa vuosi tärkeiden asioiden parissa ja näin hyvällä
porukalla. Toivottavasti nähdään kuluvan vuoden mittaan JyYKin tapahtumissa!

 

e-mail: kaisa.p.kauppila@student.jyu.fi

 

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

 

Nicon esittelykuvaNico Käräjäoja, ulkosuhdevastaava 

Olen Nico ja opiskelen ensimmäistä vuotta valtio-oppia. Kotoisin olen Oulusta, minkä luultavasti kuulee myös minulle rakkaan murteen muodossa. Hallituksessa tehtäväni on ulkosuhdevastaava eli toimin muun muassa linkkinä kattojärjestöömme Suomen YK-nuoriin. Hallituksen ainoana miespuolisena henkilönä haluan kannustaa myös miehiä liittymään rohkeasti mukaan toimintaamme! Maailman parantamiseen tarvitaan meitä jokaista. Odotan innolla tulevaa vuotta hienojen ihmisten parissa tärkeää asiaa edistäen!

 

e-mail: nico.m.karajaoja@student.jyu.fi

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

 

Anninan esittelykuvaAnnina Tikkanen, tiedottaja

Olen Annina, ja toimin JyYKin hallituksessa tiedottajana. Pääaineenani opiskelen kolmatta vuotta puheviestintää, ja sivuaineenani on ranskan kieli sekä yhteiskuntatieteet keskittyen Itä-Aasiaan. Lähdin hallitustoimintaan mukaan, sillä on mahtavaa päästä työskentelemään itselle tärkeiden kansainvälisten asioiden parissa. Odotan innolla tulevaa vuotta JyYKin toiminnan parissa!

 

e-mail: anninatikkanen@gmail.com

 

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

 

Ulriikan esittelykuvaUlriikka Myöhänen, tiedottaja 

Olen Ulriikka, journalistiikan maisteriopiskelija, ja toimin JyYKin tiedottajana toista vuotta. Tänä vuonna meitä tiedottajia on kaksi, mikä parantaa mahdollisuuksiamme tehdä yhdistyksen viestintää. Tiedottajat vastaavat yhdistyksen sosiaalisesta mediasta, nettisivuista ja tapahtumatiedottamisesta. JyYKissä pääsen tekemään töitä minulle tärkeiden teemojen, esimerkiksi ihmisoikeus- ja kansainvälisyyskysymyksien parissa. Vuodesta 2016 on tulossa hieno – tule siis tutustumaan meidän rentoon ja osaavaan porukkaamme!

 

e-mail: ulriikka.m.myohanen@student.jyu.fi

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

 

 

Lauran esittelykivaLaura Tuikkala, tapahtumavastaava

Olen Laura, kotoisin Raahesta ja opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa pääaineenani ensimmäistä vuotta! Lisäksi yhtenä sivuaineenani olen tehnyt kauppatieteen perusopinnot! Minua kiinnostavat erityisesti ihmisoikeuskysymykset ja se miten voisimme yhdessä globaalissa maailmassa tulla toimeen ja toteuttaa agenda2030 tavoitteita käytännössä! Toimin Jyykissä tapahtumavastaavana ja odotan tapahtumarikasta ja upeaa vuotta innokkaiden jyykkiläisten kanssa!

 

e-mail: lajotuik@student.jyu.fi

 

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

 

Heidi Järvenpää, projektivastaava

Olen Heidi ja ensimmäistä vuotta mukana JyYKin hallituksessa. Projektivastaavana koordinoin JyYKin 10-vuotisjuhlia, jotka järjestämme syksyllä 2016. Kaikki ideat ja toiveet juhlien suhteen ovat erittäin tervetulleita! Opinnoissa minulla on neljäs vuosi menossa. Pääaineeni on journalistiikka, johon olen yhdistänyt valtio-opin sivuaineopinnot. Mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea tämä vuosi JyYKin hallituksessa tuokaan mukanaan!

 

e-mail: heidi.k.jarvenpaa@student.jyu.fi

 

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

 

Saran esittelykuvaSara Isotalo, ympäristövastaava

Olen Sara, syntyjäni tamperelainen, kansainvälisen kehitysyhteistyön ja kasvatustieteiden maisteriopiskelija. Minua kiinnostaa erityisesti kestävään kehitykseen, tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin liittyvät teemat. Toimin JyYKin hallituksessa ympäristövastaavana eli huolehdin järjestömme vihreiden arvojen toteutumisesta. Odotan innolla tulevaa, mielenkiintoista vuotta JyYKissä!

e-mail: sara.k.isotalo@student.jyu.fi

 

 

 

 

[fruitful_sep]

Varajäsenet

Annalotan esittelykuvaAnnalotta Saarikoski, talousvastaava

Olen Annalotta, toisen vuoden valtio-opin opiskelija, kotoisin alunperin Pohojammaalta. Vapaa-ajallani tykkään mm. matkustella, kaffitella kavereiden kanssa ja urheilla. Osa sydämestäni sykkii Kalifornian Napa Valleyn viinitiloilla, sillä sielä sijaitsee koti ja ystävät vaihto-oppilasvuodeltani. Toimin ensimmäistä vuotta JyYKin hallituksessa ja tehtävänäni on huolehtia yhdistyksemme taloudesta. On hienoa olla osa yhdistystä, jonka arvot ovat lähellä sydäntäni, ja odotankin tulevaa vuotta innolla.

 

e-mail: annalotta.saarikoski@gmail.com

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

 

Olen Janette Sorsimo, maailmanpolitiikkaan keskittynyt valtio-opin maisteriopiskelija. Olen ollut JyYKin toiminnassa mukana syksystä 2014 toimien viime vuonna JyYKin ulkosuhdevastaavana. Tänä vuonna olen hallituksessa varajäsenenä ja edustan JyYKiä kattojärjestömme Suomen YK-nuorten hallituksessa, jossa toimin vuoden 2016 puheenjohtajana.

 

e-mail: janette.a.sorsimo@student.jyu.fi

 

 

 

 

 

 

[fruitful_sep]

Mirnan esittelykuvaOlen Mirna Aho ja opiskelen viestintää. Viestinnän opintoihin olen yhdistänyt Eurooppa-opintoja sekä eri kieliä. Toimin viime vuonna JyYKin sihteerinä ja tänä vuonna jatkan saman pestin parissa Suomen YK-nuorten hallituksessa. JyYKin hallituksessa jatkan tänä vuonna varajäsenenä, mutta pyrin edelleen olemaan toiminnassa aktiivisesti mukana.

 

e-mail: mirna.m.aho@student.jyu.fi

 

 

 

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

 

Olen Ilona Kallio ja olen gradua vaille valmis yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenani sosiologia. Erityisesti minua kiinnostavat ympäristöön, kulutukseen ja ihmisoikeuksiin liittyvät teemat. Olen toiminut aiemmin JyYKin aktiivina ja tänä vuonna olen mukana hallituksen varajäsenenä. Meillä on hieno porukka koossa ja vuodesta tulee varmasti huikea!

 

e-mail: ilona.k.kallio@student.jyu.fi

 

 

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

Johannan esittelykuvaOlen Johanna Reponen, englannin kielen maisteriopiskelija. Opiskelen myös viestintää ja yhteiskuntatieteitä. Yksi rakkaimpia harrastuksiani on matkustaminen. On ihana saapua aivan uuteen matkakohteeseen ja tutustua sen ihmisiin ja kulttuuriin. JyYKin hallituksessa olen mukana ensimmäistä vuotta ja toimin varajäsenenä. Itselleni tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat tärkeitä teemoja, minkä vuoksi liittyminen JyYKiin tuntui luonnolliselta. Meillä on mahtava porukka kasassa, enkä malta odottaa mitä vuosi tuo vielä tullessaan!

 

e-mail: johanna.s.reponen@student.jyu.fi

 

 

 

 

 

[fruitful_sep]

 

 

Olen Vanessa Koskipalo, sosiologian maisterivaiheen opiskelija ja kotoisin Päijät-Hämeestä Hartolasta. Olen nyt ensimmäistä vuotta mukana JyYKin toiminnassa ja varajäsenenä pyrin auttelemaan hallitusta parhaani mukaan. YK:n teemoista minua kiinnostavat erityisesti ihmisoikeudet ja kehitysyhteistyö. Rakkain harrastukseni on matkustelu ja eniten sydämeni sykkii Latinalaisen Amerikan suuntaan. Odotan mielenkiinnolla tulevaa vuotta ja tärkeiden asioiden parissa toimimista!

 

e-mail: vanessa.j.koskipalo@student.jyu.fi