jyyk_logo1.png
jyyk header

Annina Tikkanen, puheenjohtaja

Olen Annina, ja toimin tänä vuonna JyYKin puheenjohtajana. Suoritan puheviestinnän maisteriohjelmaa, ja sivuaineenani opiskelen maailmanpolitiikkaa sekä kyberturvallisuutta. YK:n teemat ovat erittäin mielenkiintoisia, ja erityisesti kriisinhallintaan ja turvallisuuteen liittyvät kysymykset kiehtovat minua. On ilo olla osa JyYKiä ja työskennellä tärkeiden aiheiden parissa. Meillä on upea porukka koossa tänä vuonna, ja odotan innolla, mitä kaikkea saamme järjestettyä tulevan vuoden aikana!

email: anninatikkanen@gmail.com

 

 

 

 

 


 

Jaakko Havela, varapuheenjohtaja

Olen Jaakko, ja toimin tänä vuonna JyYKin varapuheenjohtajana. Olen ensimmäisen vuoden valtio-opin opiskelija, mutta ahkeran opiskelun ohessa aikaa on löytynyt myös järjestötoiminnalle. Sivuaineena suoritan maailmanpolitiikan opintoja ja aion ehkä opiskella myös kauppatieteitä. Jyväskylän YK-yhdistyksen toimintaan lähdin mukaan siksi, että haluan tuoda esille YK:n ajamia arvoja jyväskyläläisten nuorten keskuudessa. Odotan tältä vuodelta paljon, meillä on koossa hieno porukka, jonka kanssa saamme varmasti järjestettyä monia upeita tapahtumia!

email: japehave@student.jyu.fi

 

 

 

 


 

Meri Monto, sihteeri

Olen Meri, ja toimin JyYK:ssä sihteerinä tänä vuonna. Olen toisen vuoden filosofian opiskelija Jyväskylän yliopistossa, sivuaineenani maailmanpolitiikka ja pian todennäköisesti myös psykologia. Kansainväliset suhteet, rauhantutkimus ja Itä-Aasia kiinnostavat minua erityisesti tällä hetkellä. YK edustaa niitä arvoja, joita itsekin tunnustan, ja mikäpä sen parempi tapa tutustua YK:n toimintaan kuin päästä samanhenkisten ihmisten kanssa oppimaan uutta ja tekemään vuodesta 2017 mahtavaa vuotta JyYK:lle!

emailmertuumo@student.jyu.fi

 

 

 

 

 


 

Helmi Muhonen, tiedottaja

Olen Helmi, JyYKin tämän vuoden hallituksen tiedottaja. Opiskelen toista vuotta journalistiikkaa ja kevään 2017 elelen Tanskassa vaihto-opiskelijana. Vaihdossa perehdyn Tv-journalismiin ja ulkomaan raportointiin. Sivuaineena Jyväskylässä opiskelen etnologiaa ja tulevaisuudessa toivottavasti myös yhteiskuntatieteitä. Kansainvälisyys, YK:n ajankohtaiset arvot ja järjestötoiminta ajoivat minut mukaan JyYKin loistavaan porukkaan. Toivon pystyväni tuomaan mielestäni tärkeitä YK:n arvoja lähemmäs arkipäivää ja oppivani niistä samalla itsekin lisää. Tästä tulee hyvä vuosi!

email: helmi.m.muhonen@student.jyu.fi

 

 

 

 

 


 

Johanna Myllyniemi Maldonado, tiedottaja

Olen Johanna, toinen JyYKin hallituksen tämän vuoden tiedottajista. Opiskelen kansainvälisessä Development and International Cooperation -maisteriohjelmassa pääaineenani ympäristötiede ja -teknologia, ja toivon työskenteleväni tulevaisuudessa ympäristöön liittyvien kehitysyhteistyöhankkeiden parissa. YK:n toiminnassa sydäntäni lähimpänä ovatkin erityisesti globaalit ympäristöteemat, mutta myös sosiaalisen vastuun ja kestävän kehityksen kysymykset. Haluan olla mukana edistämässä näitä asioita Jyväskylän seudulla, ja JyYK on loistava kanava tähän. Meillä on koossa idearikas ja energinen hallitusporukka, joten vuodesta 2017 tulee varmasti mahtava!

email: johanna.myllyniemi@gmail.com

 

 

 

 


 

Johanna Reponen, ympäristövastaava

Olen Johanna, ja toimin JyYKin hallituksen ympäristövastaavana. Viime vuonna olin hallituksessa varajäsenenä mukana. Opin todella paljon YK:sta ja sain olla mukana järjestämässä monenlaisia tapahtumia kivassa porukassa. Opintoihini kuuluvat englannin kieli, yhteiskuntapolitiikka ja viestintä. JyYKissä pääsen edistämään minulle tärkeitä arvoja, ja saan paljon arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen. Meillä on jälleen innokas ja mukava hallitus koossa, joten olen varma, että tämä vuosi tulee olemaan täynnä erilaisia upeita tapahtumia!

email: josorepo@student.jyu.fi

 

 

 

 

 


 

Marianne Koikkalainen, tapahtumavastaava

Olen Marianne, ja toimin tänä vuonna JyYKin tapahtuma- ja projektivastaavana. Pääaineenani opiskelen sosiaalityötä, ja sivuaineenani minulla on kasvatustieteet ja psykologia. YK:n teemat ovat erittäin tärkeitä, ja erityisesti perhe- ja ihmisoikeuskysymykset ovat lähellä sydäntäni. On hieno huomata, että paikallisesti meillä on mahdollisuus vaikuttaa ja olla osana isompaa kokonaisuutta. Uusi hallitus koostuu huikeista hallituslaisista ja on ilo olla mukana toteuttamassa uutta vuotta yhdessä.

email: makoikka@student.jyu.fi

 

 

 

 

 

 


 

Anni Toivanen, tapahtumavastaava

Nimeni on Anni, ja toimin Mariannen kanssa toisena JyYKin hallituksen tapahtumavastaavana. Opiskelen Jyväskylän yliopistossa etnologiaa, ja sivuaineina yhteiskuntapolitiikkaa ja espanjan kieltä. On riemu ja kunnia päästä edistämään YK-tietoutta näin hienolla porukalla, ja samalla opetella uusia taitoja järjestötoiminnan kautta. YK:n monista tärkeistä teemoista varsinkin ilmasto- ja ympäristöteemat puhuttelevat minua, ja vuonna 2017 olisi hienoa järjestää erityisesti niihin liittyviä tapahtumia. Tervetuloa mukaan toimintaan!

email: aniltoiv@student.jyu.fi

 

 

 

 

 


 

John Stewarts, rekrytointivastaava

Nimeni on John ja toimin rekrytointivastaavana JyYKin hallituksessa. Olen kotoisin Yhdysvalloista ja teen maisterintutkintoani Jyväskylän yliopistossa. Opiskelen Kansainvälisessä kehitystyön maisteriohjelmassa pääaineenani Social and Public Policy. Liityin JyYkiin, koska minulla on luja usko YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja JyYK on täydellinen kanava niiden edistämiseen paikallisella tasolla. Kun todella sitoutuu elvyttämään globaaleja suhteita, kaikki on mahdollista; on todella palkitsevaa luoda ja ylläpitää näitä yhteyksiä ja suhteita Jyväskylässä ja edistää sitä kautta YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Odotan hienoa vuotta 2017 uusien ja vanhojen JyYK:n jäsenten kanssa!

email: jps122189@gmail.com

 

 

 

 


 

VARAJÄSENET

Tuukka Hahl, talousvastaava

Olen Tuukka ja toimin tänä vuonna JyYKin rahastonhoitajana. Olen opiskellut aiemmin historiaa ja nyt yhteiskuntapolitiikkaa. JyYKiltä odotan kiinnostavia tapahtumia ja tekemistä hyvässä hengessä.

email: tuukka.s.hahl@student.jyu.fi


 

Olen Leeni Varis, ja tänä vuonna toimin JyYKin hallituksen varajäsenenä. Olen journalistiikan opiskelija ja tämän kevään vietän kirjastolla kandiin paneutuen. Sivuaineinani luen kulttuurienvälistä viestintää ja yhteiskuntatieteitä, jossa erityisesti minua kiinnostaa maailmanpolitiikka. Nämä aineet ja JyYKin mahtavat tyypit innostivat minutkin mukaan toimintaan, jonka arvot ovat lähellä sydäntäni. Erityisesti kriisinhallinta ja tasa-arvo ovat aiheita, joihin toivon pääseväni paneutumaan myös tulevan vuoden aikana!

email: lelomava@student.jyu.fi

 

 

 

 

 

 


 

Olen Nico Käräjäoja ja toimin varajäsenenä JyYKissä. Toimin viime vuonna hallituksen ulkosuhdevastaavana, joten pyrin tuomaan osaltani jatkuvuutta uuteen hallitukseemme. Opiskelen toista vuotta valtio-oppia ja mielestäni YK-aiheinen järjestötyö on hyvä lisä näihin opintoihin. Uusi hallituksemme on täynnä innokkaita toimijoita, joiden kanssa vuodesta tulee varmasti hieno.

email: naicouu@hotmail.fi

 

 

 

 

 

 

 


 

Olen Hanna Hyyryläinen ja opiskelen nyt kolmatta vuotta valtio-oppia. Myös hallituksessa olen kolmatta vuotta ja tänä vuonna toimin varajäsenenä. Koska olen varajäsenenä myös kattojärjestössämme YK-nuorissa, tehtäväni on välittää tietoa ja kuulumisia järjestöjen välillä. Olen pitänyt JyYKin toiminnasta todella paljon ja siksi halusin jäädä vielä vuodeksi varajäseneksi vaikka gradun kirjoittaminen ja muut opinnot tulevat viemään tänä vuonna hieman enemmän aikaa. Itseäni kiinnostaa paljon tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin liittyvät kysymykset ja siksi myös JyYK on aina tuntunut oikealta paikalta vaikuttaa asioihin.

email: hakahyyr@student.jyu.fi

 

 

 

 

 

 


 

Perttu Männistö on nimeni ja yliopistossa voin sanoa olevani jo ännättä vuotta. Hallituksessa löydän itseni varajäsenenä, mutta onnekseni saan antaa tukeni todella kyvykkäille varsinaisille jäsenille. Järjestötoimijana en voi sanoa tähän mennessä ollevani kovin kokenut, mutta halu oppia uutta ja muuttaa maailmaa edes pikkuriikkisen kaikille mieluisammaksi ja rauhallisemmaksi, ajaa toimimaan YK:n arvojen puolesta. Erityisesti ekologiset ja kasvatukseen liittyvät kysymykset ovat lähellä sydäntä.

email: perttu.m.mannisto@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 


 

Olen Laura Tuikkala ja toista vuotta mukana JyYKin toiminnassa. Viime vuonna toimin tapahtumavastaavana ja tänä vuonna olen varajäsenen roolissa toisen järjestön hallituspaikan vuoksi, mutta sehän ei menoa haittaa vaan tuo uusia näkökulmia JyYKinkin toimintaan omalta osaltani! Opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa pääaineenani ja sivuaineina markkinointia sekä ympäristö ja yhteiskunta -kokonaisuutta. Kiinnostuksen kohteitani ovat ihmisoikeuksien ja erityisesti lasten oikeuksien totetutuminen kaikkialla maailmassa sekä YK:n uusi kestävän kehityksen Agenda2030. Tämän vuoksi olenkin JyYKin edustajana tänä vuonna Keski-Suomen kestävän elämäntavan yhteistyöryhmässä tuomassa JyYKin ja Jyväskylän nuorten mielipiteitä julki ja vaikuttamassa kestävämmän Jyväskylän puolesta. Odotan tulevaa JyYK vuotta todella innolla, sillä uusien ilhmisten ja mielenkiintoisten asioiden parissa on mahtava tehdä hommia!

email: lajotuik@student.jyu.fi

 

 

 

 


 

Olen Wilma Jyrkinen ja toimin tänä vuonna varajäsenenä JyYkin hallituksessa. Olen ensimmäistä kertaa mukana JyYk:ssä ja uskon, että varajäsenenä toimiminen antaa varmasti mukavia uusia kokemuksia sekä tuo kivaa lisähommaa opiskelujuttujen rinnalle! Olen toisen vuoden valtio-opin opiskelija ja sivuaineina luen kauppaoikeutta ja taloustiedettä. JyYkin toimintaan mukaan lähteminen kiinnosti erityisesti, sillä ihmisoikeuskysymykset, tasa-arvo ja ympäristöasiat ovat hyvin lähellä sydäntäni. Toivon, että tuleva vuosi antaa jännittäviä haasteita ja mahdollisuuksia oppia uusia asioita hyvien tyyppien parissa!

email: wilma.jyrkinen@gmail.com

 

 

 

 

 

 


 

Olen Maria Palmu ja JyYkin hallituksen varajäsen. Olen nyt ensimmäistä kertaa JyYkin hallituksessa mukana ja aivan mahtavilla fiiliksillä odotan mitä tämä vuosi ja jäsenyys hallituksessa tuo mukanaan. Olen toisen vuoden valtio-opin opiskelija sekä sivuaineikseni olen löytänyt itselleni maailmanpolitiikan sekä kauppakorkeakoulun puolella liiketoimintaosaamisen. Ihmisoikeudet sekä tasa-arvo -kysymykset ovat aina puhutelleet minua, joten liittyminen JyYKin tuntui enemmän kuin luonnolliselta. Upeaa päästä huippuporukalla puuhastelemään näiden asioiden ympärillä!

email: maria-palmu@hotmail.com