jyyk_logo1.png
jyyk header

Hallituksen sähköpostiosoite: jyyk-hallitus(a)lists.jyu.fi

Puheenjohtaja Emmi Ojansivu

emanojan(at)student.jyu.fi

Kuka? Olen Emmi Ojansivu. Opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa ja bio- ja ympäristötieteitä Jyväskylän yliopistossa. Olen JyYKin puheenjohtaja vuoden 2020 ajan.

Mitä? Pestiini kuuluu JyYKin hallituksen kokousten agendan laatiminen yhdessä varapuheenjohtajan kanssa. Lisäksi johdan kokouksia. Päätehtävänäni on tarkkailla hallituksen toiminnan yleiskuvaa ja varmistaa, että kaikki toimii niin kuin pitää. Minulla on siis näppini pelissä käytännössä kaikessa hallituksen toiminnassa.

Miksi? Koen YK:n arvot itselleni läheisiksi. Kestävän kehityksen teemat koskettavat koko ihmiskuntaa, ja arvostan YK:n pyrkimystä saada eri valtioita neuvottelemaan keskenään. Vaikken JyYKin pj:nä pääsekään istumaan samoissa pöydissä maailman johtajien kanssa, on mukava levittää tietoa itselle tärkeistä teemoista edes kotikulmillani. Olen löytänyt JyYKin kautta paljon samanhenkisiä ihmisiä, ja tässä porukassa on mukavaa viettää vapaa-aikaansa!

Mikä tekee sinut iloiseksi? Olen iloinen lämpöisistä kupillisista teetä nautittuina hyvien kirjojen kanssa. Mutta se on ehkä vähän tylsä vastaus… Tässä video, joka piristää joka kerta: https://youtu.be/QZShA_a-5r8


Varapuheenjohtaja Hannele Toivonen

hmtoivon(at)student.jyu.fi

Kuka? Olen Hannele Toivonen, neljännen vuoden yhteiskuntapolitiikan opiskelija ja JyYKin varapuheenjohtaja.

Mitä? Pestiini kuuluu puheenjohtajan, ja koko hallituksen auttaminen. Tarvittaessa voin myös sijaistaa puheenjohtaa.

Miksi? JyYKin edistämät arvot sopivat yhteen omieni kanssa. On mukavaa tehdä jotain konkreettista noiden arvojen eteen osana samanhenkistä porukkaa ja oppia samalla uutta.

Mikä tekee sinut iloiseksi? Olen iloinen auringon pilkahduksesta, kahvihetkistä, sielujen sympatiasta, kauniista asioista ja luonnosta.

 


Sihteeri Veera Kärki

veera.k.karki(a)student.jyu.fi

Kuka? Veera Kärki, opiskelen politiikan tutkimusta toista vuotta ja olen tämän vuoden hallituksessa sihteeri.

Mitä? Tärkein tehtäväni sihteerinä on tehdä muistiinpanoja kokouksissa ja koostaa niistä kokouspöytäkirja. Lisäksi huolehdin kokousjärjestelyistä ja osallistun muuten yleisesti JyYKin toimintaan mm. auttamalla tapahtumien järjestämisessä.

Miksi? Halusin osallistua poikkitieteellisen järjestön toimintaan. YK:n arvot ja tavoitteet kiinnostavat minua myös omien opiskeluiden kannalta.

Mikä tekee sinut iloiseksi? Kun ajatuksia on liikaa, keskity seuramaan ikkulaudalla olevan kaktuksen kasvua. Ja muista että kaikelle pahalle on aina olemassa vastavoima.

 


Taloudenhoitaja Noora Kuronen

noora.k.kuronen(a)jyu.fi

Kuka? Mie oon Noora, toisen vuoden valtio-opin opiskelija Jyväskylän yliopistosta ja miun vastuualueeseen kuuluu taloudenhoitajan tehtävät

Mitä? Taloudenhoitajana suunnittelen ja seuraan JyYKin talousasioita järjestön toiminnan pohjana mm. kirjanpidon parissa.

Miksi? Järjestötoiminta osoittautui omaksi jutukseni viime vuonna toimiessani tapahtumavastaavana ainejärjestöni Puolue ry:n hallituksessa. JyYKiin lähdin etsimään samoja arvoja ja kiinnostuksen kohteita jakavia uusia tuttavuuksia, joita löytyikin jo mukavasti uusien illasta.

Mikä tekee sinut iloiseksi? Olen iloinen elämästä yleensä, sillä näen aina valoa tunnelin päässä ja nautin arjen pienistäkin piristyksistä.

 


Tiedottaja Iita Räsänen

iita.m.rasanen(a)student.jyu.fi

Kuka? Olen Iita, toisen vuoden jyykiläinen. Viime vuonna olin hallituksessa varajäsenenä ja nyt tiedottajana. Opiskelen yliopistossa valtio-oppia, viestintää ja ruotsia.

Mitä? Tiedottajana huolehdin JyYKin nettisivuista ja somekanavista yhdessä aisaparini Vilman sekä muiden tiedotustiimiläisten kanssa. Muistuttelen jäseniämme JyYKin tapahtumista sekä YK:n teemapäivistä.

Miksi? Lähdin viime vuonna mukaan JyYKin hallitukseen, koska halusin kokeilla järjestötehtäviä. Ainejärjestöt tai puoluepoliittinen toiminta eivät tuntuneet omalta jutulta, joten päädyin JyYKiin. YK edustaa arvoja, jotka ovat tärkeitä itselleni niin vapaa-ajalla kuin opinnoissakin.

Mikä tekee sinut iloiseksi?  Se, kun saa omalla toiminnalla jotain hyvää aikaan.

 


Tiedottaja Vilma Timonen

vilma.m.l.timonen(a)student.jyu.fi

Kuka? Olen Vilma, kolmannen vuoden journalistiikan opiskelija ja JyYKissä teen tämän vuoden viestintävastaavan eli tiedottajan hommia yhdessä Iitan kanssa.

Mitä? Viestintävastaavan homma on pitkälti vastata siitä miltä järjestö ja sen toiminta näyttää ulospäin. Tehdään siis tiedottamista, somepäivityksiä yms. Ollaan nyt jaettu Iitan kanssa hommat niin, että mä vastaan enemmän Facebookista ja Iita Instagramista.

Miksi? Mun unelma olis olla jonain päivänä YK:n viestinnässä töissä ja JyYK liippaa aika läheltä sitä tai ainakin vie oikeeseen suuntaan. Ihmisoikeudet ja kansainvälinen politiikka on lähellä mun sydäntä, joten JyYKin hallitus tuntui aika luonnolliselta valinnalta!

Mikä tekee sinut iloiseksi? Oon iloinen siitä että söin aamupalaks kanelipullan! Se oli herkullinen!


Kehitysyhteistyö- ja sidosryhmävastaava Ilkhom Khalimboza

ilkhom.i.khalimzoda(a)student.jyu.fi

Who? I am Ilkhom, working on my doctoral dissertation in Intercultural communication. At UNA of Jyväskylä, I am the the coordinator of development cooperation and stakeholders.

What? My duty is to make sure that our relations with the current and the future partners are advancing.

Why? I am in UNA of Jyväskylä because we all need to keep the volunteering spirit alive.

What makes you happy? One of the general thinks what makes me happy is the kindness of human being that I encounter.

 


Ympäristö- ja tasa-arvovastaava Lauri Voutilainen

lauri.i.voutilainen(a)student.jyu.fi

Kuka? Olen Lauri, olen taloustieteen opiskelija ja JyYKin hallituksessa olen ympäristö- ja yhdenvertaisuusvastaava.

Mitä? Muun muassa teen JyYKin ympäristöstrategian ja valvon yhdenvertaisuuden toteutumista.

Miksi? Koska haluan oppia lisää YK:n toiminnasta ja tavoitteista ja koska olin aiemmin JyYKin hallituksessa ja tykkäsin siitä.

Mikä tekee sinut iloiseksi? Se, että olen saanut kavereita JyYKistä.

 


Jäsen- ja tietosuojavastaava: Yusuf Shaymardanov

mshaymardanov94(a)gmail.com

Who? I am Yusuf Shaymardanov. I’m doing my PhD in Management and Leadership Departmenent at School of Business and Economics in University of Jyväskylä.

What? I am responsible for data protection and member registration.

Why? I would like to add my positive input into development of community I live in.

What makes you happy? Happy children make me smile. 🙂

 


Varajäsen Helena Virtanen

Kuka? Olen Helena, pienten kiertoteiden kautta terveyssosiologian intohimokseni löytänyt yhteiskuntatieteiden opiskelija. Olen JyYKin hallituksessa varajäsenenä.


Mitä? Varajäsenenä toimin muun hallituksena apuna ja puuhailen etenkin tiedotustiimissä.


Miksi? YK:n arvot ja toiminta ovat minulle tärkeitä ja järjestötoiminta ihmisten kanssa, jotka jakavat samanlaisia arvoja, on mielekästä!


Mikä tekee sinut iloiseksi? Ilon löytäminen pienistä asioista tuo arkeen ja elämään valoa. Hyvä kahvi, aidot kohtaamiset ja kuuntelu sekä uuden oppiminen piristävät aina.

 


Varajäsen Veli-Pekka Uusluoto

Kuka? Hei, olen Vellu, ja tämän vuoden toimin hallituksen varajäsenenä. Opiskelin matematiikkaa Jyväskylän yliopistossa ja valmistuin viime syksynä.

Mitä? Toimin tiedotustiimin apurina ja auttelen muissakin tiimeissä tarpeen mukaan.

Miksi? Päätin 2018 tutustua toimintaan ja hain mukaan. Viime vuoden hallituspesti oli super kiinnostava ja päätin jatkaa toiminnassa mukana vähän pienemmässä roolissa tänä vuonna.

Mikä tekee sinut iloiseksi? Ehkä sellainen siistein asia mitä näkee aika usein on ihmisten välinen kemia. Se piristää aina päivää kun näkee kaveriporukan, jolla vitsit ja ajatuksienvaihto toimii kuin unelma. Se ilo tarttuu helposti mukaan matkaan.

 


Varajäsen Tytti Suhonen

Kuka? Mä oon Tytti, opiskelen politiikkaa Jyväskylän yliopistossa ja olen JyYKissä varajäsenenä.

Mitä? Varajäsenen hommiin kuuluu kokouksissa käyminen, tapahtumissa avustaminen ja muunlainen hallituksen auttaminen.

Miksi? YK kannattaa sellaisia arvoja, joita pidän itsekin tärkeinä, ja haluan olla mukana muuttamassa maailmaa parempaan suuntaan.

Mikä tekee sinut iloiseksi? Mut tekee erityisen iloiseksi perheen kaksi koiraa joita nään aina kotiin mennessä!