jyyk_logo1-2

JYVÄSKYLÄN YK-YHDISTYS

THE UNITED NATIONS ASSOCIATION OF JYVÄSKYLÄ

 

Jyväskylän YK-yhdistys ry (JyYK) on vuonna 2006 perustettu kansalaisjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää Yhdistyneiden Kansakuntien periaatteiden ja päämäärien, kuten kestävän kehityksen Agenda2030 -tavoitteiden, toteutumista ja tunnetuksi tekemistä Jyväskylän seudulla. JyYK on Suomen YK-nuorten sekä Suomen YK-liiton jäsen.

Toiminnallaan yhdistys pyrkii lisäämään jyväskyläläisten osallistumis – ja vaikuttamismahdollisuuksia kansainvälisten kehityskysymysten osalta. Yhdistyksen pääasialliset toimintamuodot ovat tiedotustyö ja erilaisten tapahtumien järjestäminen hyödyntäen YK:n kansainvälistä teemavuotta ja YK:n teemapäiviä. JyYK toimii yhteistyössä Jyväskylän muiden kansainvälisyysjärjestöjen kanssa. Myös Jyväskylän yliopisto ylioppilaskuntineen (JYY) on tärkeä yhteistyökumppani.

Jatkamme viime vuosien hyvää linjaa ja pyrimme myös tänä vuonna olemaan entistäkin näkyvämpi toimija Jyväskylän järjestökentällä.

JyYKissä voit vaikuttaa – tule tekemään toiminnasta näköistäsi!

Jyväskylän YK-yhdistys / UN Association of Jyväskylä
Jyväskylän YK-yhdistys / UN Association of Jyväskylä02/02/2021 @ 13:45
Puuttuuko arjestasi vielä pientä piristystä tai haluaisitko kasvattaa verkostojasi työelämää ajatellen? Saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun täytät tämän lomakkeen https://docs.google.com/…/165dPVZC7rnUMaE0Mpzzn-Xf5UJ…/edit ja haet mukaan JyYKin hallitukseen täksi vuodeksi!

Uuden hallituksen esittelyt löytyvät nyt verkkosivuiltamme http://jyyk.org/hallitus-2021/ – ehkä sinä olet pian yksi meistä?

Lisätietoja hakemisesta löytyy Facebook-tapahtumasta. Voit myös laittaa viestiä meille joko täällä tai Instagramissa.

There's still time to apply to the board! Here's link to the application form: https://docs.google.com/…/165dPVZC7rnUMaE0Mpzzn-Xf5UJ…/edit

You can find the presentations of the board members here: http://jyyk.org/board-2021/. Welcome to join us!

More info below!