Kevään hauskin juoksutapahtuma Charity Run 2017 oli menestys

  • tehnyt

Viime viikon keskiviikkona 19.4. JyYK laittoi pystyyn vuosittain järjestettävän juoksutapahtuman Charity Runin, eli Hyväntekeväisyyshölkän. Yhdessä JYY:n Kehitysyhteistyövaliokunnan kanssa järjestetty kevään hauskin juoksutapahtuma keräsi 36 innokasta osallistujaa Mattilanniemen rantaan tekemään kanssamme hyvää. Tapahtuma oli menestys, kaikilla oli kivaa ja juoksijat nauttivat aurinkoisesta ilmasta! Hyväntekeväisyyshölkkääjät juoksivat ennätyssumman eli yhteensä 175 euroa hyväntekeväisyyteen.

Värikäs jono muodostumassa Charity Run 2017:n ilmoittautumispisteeseen Mattilanniemen rannassa.

Charity Run 2017 oli vapputeemainen hyväntekeväisyystapahtuma, jonka osallistumismaksut lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Jokaisesta 5 euron suuruisesta osallistumismaksusta menee 1 euro JYY:n Kehitysyhteistyövaliokunnan kehy-hankkeelle Intiaan, ja osallistuja sai valita, lahjoittaako loput 4 euroa UNICEFin Afrikan nälänhätää lievittävään JANO-keräykseen vaiko Suomen Punaisen Ristin kautta Syyrian sodan jaloissa hätää kärsiville. UNICEFille lahjoitettiin yhteensä 84 euroa, SPR:lle 60 euroa ja Intia-hankkeelle 36 euroa. Aika mahtavat potit! Lahjoitukset lähtevät matkaan ensi viikolla, ja tiedotamme tästä somessa!

Tämä porukka oli selvästi panostanut hupsuihin vappuasuihin!

Alkulämmittelyksi pelattiin myös hieman jalkapalloa.

Vapputeemaiseen tapahtumaan oli suotavaa pukeutua hassuttelumielisesti mahdollisimman värikkääseen naamiaisasuun, ja monta loistokasta pukeutujaa löysikin paikalle. Parhaimman asun omaavalle juoksijalle lahjoitettiin Finnkinon leffalippu, ja valinta oli vaikea kaikkien niiden hassujen hattujen, eläinasujen ja jännittävien naamareiden joukosta. Tänä vuonna voittoon ylsi kuitenkin Johanna Helo, jonka kissamainen asu, johon oli selvästi panostettu, hurmasi pukuraadin. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin toinen elokuvalippu, jonka saajaksi onnetar valitsi Jan Jirasekin. Onnea voittajille!

JyYK tarjosi terveellistä evästä juoksijoille.

Alkulämmittelyt käynnissä Siiri Murton johdolla.

Tapahtumapäivänä sää oli keväisen poutainen auringonpaisteen helliessä osallistujia. Valittavana oli joko 5 tai 10 kilometrin mittaiset juoksu- tai hölkkälenkit Jyväsjärven ympäri, tai parin kilometrin mittainen kävelylenkki. Juoksuiltapäivä alkoi kello 14 ilmoittautumisella, jonka jälkeen Siiri Murto veti alkulämmittelyt Mattilanniemen nurmikolla. Sen jälkeen juoksijat starttasivat reiteilleen. Nopein maaliin saapuja juoksi 10 kilometriä noin 40 minuuttiin, vau! Juoksijoiden saavuttuan maaliin omaan tahtiinsa Sanni Sievänen veti vielä kaikille loppuverryttelyt. Kiitos alkulämmittelyn ja loppuverryyttelyn vetäjille! Lisäksi JyYK tarjosi juoksijoille simaa, mehua ja pientä palauttavaa purtavaa sekä pihapelejä ja mattoja auringon ottamiseen. Kiitos myös Sturm und Drang ry:lle paviljongin lainasta!

Ensimmäiset juoksijat lähdössä matkaan.

Charity Run 2017 oli mahtava tapahtuma, jossa iloinen vappumieli oli läsnä koko ajan. Saimme kerättyä upean potin hyväntekeväisyyteen lahjoitettavaksi kaikkien osallistujien avulla. Suurkiitos juoksijoille ja järjestäjille, yhdessä olemme todellakin vahvempia! Ja ensi vuonna uudestaan!

Kuvat: Johanna Myllyniemi Maldonado

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *