Kevään kuulumisia

  • tehnyt

Vuosi on alkanut vilkkaissa merkeissä uudella ja innokkaalla hallitusporukalla. Olemme kerenneet reilun kolmen kuukauden aikana viettää ystävänpäivää SPR:n kanssa ystävänpäivätempauksessa, järjestää näyttelyn suomalaisnaisista YK:ssa sekä pitää kuntavaalipaneelin yhdessä Jyväskylän Eurooppanuorten kanssa.

Luonto rupeaa pikkuhiljaa heräämään lisääntyvästä auringonvalosta, ja se näkyy myös JyYKin toimenkuvassa! Tänä keväänä on tiedossa paljon mukavia tapahtumia. Seuraavaksi luvassa on muun muassa ekskursio Helsinkiin 30.3, jossa vierailukohteina ovat Ulkoasianministeriön kehityspoliittinen yksikkö, Puolustusministeriö sekä Ihmisoikeuskeskus. Tämän lisäksi järjestämme huhtikuussa 19.4 hyväntekeväisyysjuoksun, johon ilmoittautuminen alkaa pian. Kannattaa siis pysyä kuulolla

Olisi mukava nähdä juuri sinut tapahtumissamme. Tiedäthän, että järjestämämme tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia? Jos haluat pysyä ajan tasalla siitä, mitä JyYK järjestää, kannattaa seurata sosiaalisen median kanaviamme sekä liittyä ilman sitoumuksia tai jäsenmaksuja jäseneksi – siten saat ilmoitukset tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi. Myös kokouksemme ovat avoimia kaikille, ja toivommekin, että mahdollisimman moni toiminnasta kiinnostuneista ja JyYKin jäsenistä osallistuisi kokouksiin. Näin saamme palautetta kokouksissa ja voisimme ottaa entistä paremmin toiveet huomioon! Pian sähköpostiisi kolahtaakin kysely, jossa voit antaa palautetta siitä, mitä toivoisit JyYKin järjestävän kampuksella.

Tänä vuonna aiomme ottaa erityisesti huomioon saamamme palautteen ja jäsenten toiveet. Lisäksi haluamme tehdä entistä enemmän yhteistyötä muiden paikallisjärjestöjen kanssa. Onko sinulla ideoita tai ajatuksia? Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli sinulla herää ideoita siitä, miten JyYK voisi vaikuttaa Jyväskylässä entistä paremmin tai mitä sinä toivoisit meidän järjestävän. Olemme täällä sinua varten!

 

Kevätterveisin,

Annina Tikkanen

Puheenjohtaja 2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *