Suomen YK-nuoret: Kansainvälinen urailta Helsingissä

  • tehnyt

yknuoret

Oletko kiinnostunut kansainvälisistä työtehtävistä ja etsimässä alalta lähiaikoina harjoittelupaikkaa? Tai oletko vastavalmistunut ja haaveilet ensimmäisestä työpaikasta kansainvälisissä työtehtävissä?

Mikäli vastasit myöntävästi yllä oleviin kysymyksiin, tervetuloa Suomen YK-nuorten järjestämään urailtaan keskiviikkona 10.12 klo 16-18. Illan aikana kuulet kansainvälisistä harjoittelu- ja työmahdollisuuksista ja pääset tapaamaan kansainvälisissä tehtävissä jo toimineita tai parhaillaan työskenteleviä nuoria aikuisia.

Ohjelma-asiantuntija Katri Mäenpää kertoo CIMOn tarjoamista harjoittelupaikoista ja hakuprosessista sekä YK:n Junior Programme Officer –paikoista. Markus Teir ja Riku Warjovaara Ulkoasiainminiteriöstä kertovat puolestaan KAVAKU-hauista ja sekä UM:n harjoittelumahdollisuuksista.

Illan päätarkoitus ei kuitenkaan ole puuduttaa innokkaita tulevia diplomaatteja ja rauhanvälittäjiä informaatiolla, vaan ennen kaikkea päästä verkostoitumaan nuorten ammattilaisten kanssa ja kuulemaan heidän kokemuksiaan uransa alkuvaiheilta. Olemme kutsuneet mukaan minglaamaan kansainvälisen harjoittelun suorittaneita nuoria sekä Ulkoministeriön KAVAKU-kurssilaisia avaamaan kansainvälisen diplomatian saloja. Tilaisuudessa on tarjolla on pientä suolaista ja makeaa purtavaa sekä pikkujoulusesongin mukaisesti glögiä.

Alustava ohjelma
16.00 Tilaisuuden avaus, YK-nuorten puheenjohtaja Pinja Parkkonen
16.10 Harjoitteluun tai asiantuntijaksi CIMOn kautta? Ohjelma-asiantuntija Katri Mäenpää
16.30 Ulkoministeriön rekrytointi, Markus Teir ja Riku Warjovaara
16.50 Kolme kokemusta kansainvälisistä työtehtävistä
17.10 Meet’n Greet

Illan osallistujamäärä on rajoitettu ja pyydämme sitovia ilmoittautumisia mahdollisimman pian, kuitenkin maanantaihin 8.12. mennessä osoitteeseen laura.kyyro@gmail.com. Kerro meille samalla lyhyesti taustastasi ja perustelut, miksi haluat mukaan tilaisuuteen.

Tervetuloa!

Suomen YK-nuoret / UN Youth of Finland
www.yknuoret.fi
www.twitter.com/YKnuoret

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *